Bark River Bravo 1.25 Spear Point – Till salu igen!?

Nu har jag lagt upp min Bark River Bravo 1.25 Spear Point till salu igen… Förra gången så fick jag kalla fötter och tog bort den från min Digitala Loppis, men denna gång har jag (kanske) bestämt mig att sälja den. Det enda jag kan lova är att så länge den finns i loppisen så går det att köpa den. Om (när) jag ångrar mig igen så försvinner den.

Jag ber om ursäkt för denna konstiga utveckling, men det är en väldigt fantastisk kniv på många sätt. Jag är dock väldigt uttråkad och måste hitta någon annan kniv att testa, så det naturliga är att sälja den. Detta till trots att det är min favorit och i dagsläget högst rankade kniv jag testat, någonsin.

Men det är inte bara att den är en otroligt fin kniv, det är en väldigt liten chans att jag någonsin får tag på en likadan om jag ångrar mig efter jag sålt den. Detta är med andra ord något som känns definitivt och kanske är en sak som jag kommer att ångra. Tidigare har jag ju alltid haft möjligheten att köpa en ny om jag ångrat mig när jag sålt en kniv.

Just nu känns det 50/50 att sälja eller behålla den, så risken är stor att jag ångrar mig igen inom kort. Men som jag skrev så är den till salu så länge den syns i den Digitala Loppisen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.