Äntligen fredag!

Då var det äntligen fredag igen och lugnet börjar sätta sig över även denna vecka. Jag har suttit med pannan i djupa veck och funderat vad jag ska hitta på härnäst.

Troligen kommer mina funderingar mynna ut i ett nytt projekt med lasern. Men jag är inte riktigt överens med mig själv om vad jag ska göra. Jag hade lust att gravera min nya Civivi kniv. Men då jag inte riktigt känner mig 100% över att gravera rostfritt stål ännu så får det kanske vänta lite.

Jag har lite tankar på att göra väskor till några av mina fick-knivar och eventuellt en specialtillverkad Victorinox väska med plats för extra prylar. En typ av EDC kit men i mer kompakt format.

Det kanske inte är brist på idéer som är mitt problem, det kanske rör sig mer om inspiration och energi. Jag får helt enkelt försöka piska mig själv att göra något vettigt. ?

Nåja. Jag tänkte bara önska mina läsare en god helg. Jag återkommer med vilket som blev mitt helg-projekt. ?

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.