Another one bites the dust…

Så var det över med min Samsung Galaxy S II:a då. Skärmen har slutat fungera och den stänger av sig hela tiden. Otur… MEN… Till skillnad från oseriösa företag som HTC så har jag en sprillans ny i handen imorgon på morgonen. Samsung at it’s glory, så att säga.

Fast än det är i princip omöjligt att få tag i en SGS II i norra sverige idag, så har jag alltså lyckats få en utbytestelefon på mindre än 24 timmar från det att den förra gick sönder.

Det började som en rad med släckta pixlar lodrätt över telefonen, samt några omstarter som inte kunde förklaras. Helt plötsligt så slocknade allt och telefonen gav ett sista rossel ”Host, host… Dead on arrival…R-o-s-e-b-u-d…”.

Nåja. Trots att skärmen är död så kan jag göra backups och liknande. Inom några minuter med den nya telefonen så är den tillbaka till sitt gamla jag igen. Visst är Android fantastiskt på det sättet.

Man köper en ny telefon och vips så har man, utan kablar, utan WIFI och utan krångel hela telefonboken på plats. Alla som är ”pionjärer” inom mobiltelefoni minns än idag hur man bråkade med dåligt gjorda mjukvaror i sin PC i timmar innan man lyckades få över hälften av sina kontakter.

Men, imorgon så bootar jag upp min nya SGS II:a, då är allting ”back on track”.

Ingen cermoni för min gamla SGS II:a kommer att hållas. Trots att den levde ett väldigt kort och innehållsfattigt liv i dom få dagar jag hade den… =)