Ännu mer skogsliv…

Hela helgen har faktiskt dedikerats att vara ute i skogen, till min glädje. Vi har haft det riktigt bra och ätit riktigt gott. Vädret har varit jättebra, men lite blåsigt. Det har dock den fördelen att insekterna håller sig lite på avstånd, vilket är skönt. Det som har varit absolut roligast är dock att hela familjen är involverad och trivs ute i skogen. Det verkar som att alla har anammat det primitiva i att laga mat över öppen eld, fiska och bara ta in naturen.

Byggnationen av vårt Buschraft-camp går vidare. Bänkar att sitta på är färdigt, nu är det bord och avläggningsytor som står på schemat. Dessa tänkte jag eventuellt tillverka av gamla pallar, vilket är en underskattad källa till material. 😉

En annan källa till material är förstås återvinningsstationer, där det går att hitta trämöbler och framförallt råvaran i form av trä, helt gratis. Ibland kan man ju ha tur och hitta kompletta möbler som bara behöver lite putsning och småfix för att fungera väldigt bra ute i skogen.

För min del känns det viktigt att jag använder trä i alla möbler. Helst så lite ”onaturligt” som möjligt. Plastmöbler och annat tycker jag inte hör hemma i skogen, så dom går bort helt och hållet.

Jag ska försöka ta bilder på mina projekt och lägga upp på bloggen, som som känner mig vet ju hur bra det kommer att gå. 😊

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.