Android Appen Google+

Vilken överraskning det blev att Google nu utvecklat en applikation till Android som ska hålla rätt på dina sociala vänner i Google+. Nä, det är det ju faktiskt inte, detta var något jag förutsåg skulle existera.

Nu är det faktiskt bara en tidsfråga innan Google+ faktiskt öppnas för allmänheten och vi får ta del av denna Facebook dödare, i alla fall i mina ögon. =)

När det finns något nytt att skriva om Google+ så kommer jag att rapportera om det också.

Ha en bra dag.


Kommentarer

5 svar till ”Android Appen Google+”

 1. Jag har då suttit och lekt med google+ hela dagen.
  Funktionsmässigt finns det massa brister men inget som inte går att ordna med tiden. Om det blir en facebookdödare vet jag inte men jag ser det som en smärre omöjlighet att få alla att byta tjänst. I bästa fall kommer dom nog leva sida vid sida, facebook för farmor och hela ens dator-okunniga samt alla normala människor på jobbet och skolan, och google+ för dom som är lite mer ”in the know” och insatt i IT rent allmänt.

  Konceptet circles är bra, det gör att man från dag 1 får sortera in sina bekanta – allt från vänner till folk på forum. Appen till android är ju bara en app och den mobila sidan funkar minst lika bra, dock missar man push-notifiseringar då.

  Vill du ha en inbjudan så säg bara till, så fixar jag en. Måste dock ha en e-post att skicka den till.

 2. Det låter intressant, jag hörde att dom stoppat alla invites till Google+ igår, men som alltid ska man ta vad alla säger med en nypa salt, så jag skrev heller ingenting om det.

  Skicka gärna en invite till urban@itpiraten.se så kan jag titta personligen på Googles nyaste ”uppfinning”. =)

  Vet du om Android Applikationen finns ute på Market eller via Google+ direkt?

  EDIT: Jag insåg ju precis att man kanske måste använda sitt Google konto för att få invites. Om det är fallet så kan du skicka inviten till urban.fjellstrom@gmail.com istället.

 3. Jag skickar väl till båda. Om du får att det är fullt så kan du bara prova igen från mailet – inget nytt behövs skickas ut.

 4. Dom är skickade, du kan radera till inlägg nu här om du inte vill att din epost syns.
  Hoppas det kommer fram, annars kan du ba skriva här om det är problem. Gonatt!

  1. Nemas problemas. Det fungerade perfekt och i ett försök att förstå vad jag höll på med så skickade jag tydligen invites till dom flesta i min telefonbok. Ha ha ha.

   Nåja. Jag ska begrunda detta nya ”mirakel” men jag måste säga att jag redan känner att cirklarna är ett ypperligt bra sätt att bestämma var och hur information ska delas. Riktigt smidigt faktiskt.