house floor plan

Ändrade planer, på allt…

Den stora överraskningen jag hade, som jag nämnde för cirka en vecka sedan, blev aldrig verklighet. Vi hade planerat att hämta en ny familjemedlem i form av en Pomeranian valp. Dessvärre gick denna inte igenom veterinärbesiktningen och gjorde att vi var tvungna att avbryta köpet. En stor besvikelse för hela familjen, men vi tordes helt enkelt inte chansa.

Förutom detta så skulle jag hämta en ny bil på vägen ned i Sverige, när vi skulle hämta vår nya familjemedlem. Det visade sig att jag och säljaren inte kunde komma överens om priset och efter en veckas förhandling så avbröt jag även köpet på bilen…

Det blev en besvikelsens vecka, men samtidigt så börjar min semester nu. En stund för avslappning, återhämtning och kanske, bara kanske, så blir det ändå en ny bil. Vi får se.

Jag ber om ursäkt till alla som väntade på den stora nyheten, men som nu inte fick någon överraskning.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.