brown and black i love you print tote bag

5-days of HomeKit (Uppdaterad)

Idag börjar min egenutnämnda ”5-days of HomeKit”. Varje dag denna vecka kommer jag att installera och testa nya saker, vilket gör att det inte bara blir en intensiv vecka, det blir en personlig julafton i fem dagar i sträck. (Yay!)

Som ni kanske förstår så kan jag inte tycka till om något denna vecka, på grund av bristande erfarenhet av prylarna. Jag kommer dock att presentera dom närmare och förklara vilken uppgift dom får i mitt nya uppkopplade hem. Några av sakerna som kommer att testas är:

 • Säkerhetskameror
 • Dörrlås
 • LED strips
 • LED lampor
 • Smarta strömbrytare
 • Sensorer
 • HomePod Mini(s)
 • Apple TV 4K (2021)
 • Väggmonterade smartskärmar
 • Automations-mjukvara
 • Automation för hela familjen

Jag vill samtidigt påpeka att inget är köpt på rea, vilket jag tackar Amazon och CDON för.

Jag blev, som jag skrivit om tidigare, blåst av bägge företagen. Om någon av dessa företag skulle känna sig manade så tar jag gärna emot en ekonomisk kompensation för pengarna jag förlorat.

Ha en bra dag så hörs vi på ett tag igen.

Uppdatering: Det verkar som att postbilen frusit på vägen… Det är ju bara -39 grader ute?! Inga paket hade dykt upp på terminalen, hittils. Så det kanske blir lite fördröjning på min ”5-days of HomeKit” tills imorgon. *suck*

Kategorier:

Kommentarer är avslagna

oktober 2023
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Digital Loppis
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.