person pointing numeric print

Nytt utseende, ny kod!

Några av er har märkt att hemsidan börjat gorma lite mycket den senaste tiden. Idag så kraschade databasen då jag la upp inlägget ”5-days of HomeKit” och hemsidan hamnade i ”panikläge”. Det enda som stod på hemsidan var ”Critical Error” och ingenting annat.

Som tur var hade jag övervakning på hemsidan och kunde snabbt lösa så att hemsidan gick att komma åt igen, men den såg hemsk ut. Jag har nämligen ett tema som är otroligt ”basic” och saknar alla sorters funktioner. Denna hoppar in automagiskt om något går riktigt illa, vilket är en räddning i många fall.

Jag har nu passat på att lägga upp ett nytt tema, baserat på en annan typ av kod. Genom att radera dom inlägg som spökade och göra nya med samma titlar så började allt fungera som det skulle igen. Utan att allt för många ens märkte något.

För som hann bli upprörda så ber jag om ursäkt. Nu ska problemet vara löst och hemsidan stabil igen. =)