clear glass with red sand grainer

102-dagar senare…

Min blogg-streak har nu pågått i 102 dagar i sträck, vilket inte är lika mycket som tidigare, men en bra bit på vägen. Min målsättning är som alltid att skriva minst en gång om dagen, eller så ofta jag bara kan. Detta gör att jag ska försöka få ihop i alla fall 356 dagar i sträck, men vi får väl se hur det går.

Jag missade totalt dag nummer 100, eftersom det skulle vara en logisk milstolpe, vilket förstås var lite synd. Men jag blickar framåt och ska försöka vara beredd vid nästa milstolpe istället.

Varför gör jag då detta? Många bloggar någon gång i veckan, eller månaden, vilket verkar vara det mest logiska att göra. Personligen så behöver jag ”hålla igång” för att inte glömma bort att göra något. Troligen skulle bloggen bli mer intressant om jag inte bloggade varje dag, men samtidigt så skulle jag nog missa att blogga om mycket saker istället.

Med tanke på antalet läsare på bloggen så tror jag att min modell med nya inlägg varje dag är ett vinnande koncept. Antalet läsare dubbleras dom gånger jag försökt mig på att blogga dagligen. Många verkar ha det som ”morgonläsning” på jobbet, vilket förstås är trevligt, dom gånger jag hinner få ut något direkt på morgonen, vill säga.

Målsättningen är att ha något nytt på plats innan 09.00, men ofta är något postat redan 06:00 eller omkring den tiden, eftersom jag till 99% skriver inlägget på kvällen dagen innan.

Så. Nu är det bara att hålla tummarna att jag hittar något att skriva om och inte får idé-torka, så att jag måste stressa med att hitta ämnen. 😄

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.