Xiaomi Mi Scooter Pro 2 Nordic – Såld!

Innan jag ens hann lägga ut den på min Digitala Loppis så blev min Xiaomi scooter såld. Den lyckliga ägaren har redan hämtat upp den och invigt den med flera kilometer på mätaren redan. Jätteroligt att se någon som verkligen uppskattar elscooters. =)

När jag frågade om priset var ok, eller om han tyckte att den var dyr så fick jag svaret att den troligen har tjänat in sig själv efter en månad, eftersom han nu skulle antingen cykla eller åka elscooter till och i jobbet. ”Den kostar ju som två tankar i bilen, vilket jag räknar med att jag slipper betala nu”. =)

Jag nämnde igår (tror jag det var) att jag tänkt lägga ut min gamla scooter till försäljning på min Digitala Loppis, men eftersom det blev direkt napp så blev den aldrig upplagd överhuvudtaget. Jag tänkte förklara läget om det var någon som tänkt vänta tills den dök upp där.

Nu är jag ”scooter-lös” tills min nya dyker upp, vilket kan dröja ett tag. Jag får väl blåsa dammet av bilen och använda den under tiden. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.