pexels-photo-285814.jpeg

Whoa, nytt utseende igen?

Det är ett nytt tema på hemsidan. Denna gång har jag sett till att den ska vara kompatibel med framtida versioner av WordPress. Jag fick nämligen tillbaka samma problem som tidigare, då jag inte kunde lägga upp bilder eller liknande. Den enda faktor jag råkade på hela tiden, från alla som försökt hjälpa mig, var att det kunde vara något fel på temat.

Det var det sista jag ville pilla runt med, men nu har jag slutligen varit tvungen att ta tjuren vid hornen och ändra den grafiska layouten på hemsidan totalt. Den blev tråkigare, men mycket snabbare. Framförallt så verkar det gå att blogga igen, vilket är huvudsaken.

Räkna med att hemsidan kommer att ”utvecklas” på det grafiska planet under veckan, men just nu får den se ut så här.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.