people toasting wine glasses

Vinnarna är utsedda!

Först av allt vill jag säga att det varit en riktigt rolig Giveaway denna gång. Jag har fått många läsare som hört av sig och funderat saker om knivarna, men även för att berömma valet av knivar att ge bort. Jätteroligt. Dom tidigare knivarna från JaktKit som jag gett bort har inte rört upp några speciella känslor, men det tror jag berodde på att inte så många känner till JaktKit.

Hur som helst är vinnarna utsedda och dom fyra som vann har slumpmässigt blivit utvalda av Apples Siri (så skyll på henne om du inte vann 😄). Totalt blev det 50 st tävlande innan ”tävlingen” avslutades och jag har inte hittat något uppenbart fusk hos någon, vilket är trevligt. Det fanns dock lite problem med inlämningar, som det brukar bli.

Den andra vinnaren som valdes hade inte något giltigt telefonnummer. Jag har sagt det förut, men jag måste kunna se vem och hur gammal alla är i Giveaways. Om jag inte kan verifiera detta så är man per automatik ute och någon annan blir vald i stället.

Jag fick en fråga från en läsare om man får skriva upp sig själv och sin fru i samma Giveaway. Detta tycker jag är helt okej, bara man ger sin fru kniven om hon vinner och inte tar den själv. Har man barn som är över 18 år så är det förstås också okej. Jag räknar dock flera tävlingsbidrag från samma person som fusk. 😌

Namnet på dom fyra läsare som vunnit är:

  • Nummer 6 – Elias A.
  • Nummer 14 – Erik L.
  • Nummer 26 – Malin K.
  • Nummer 32 – Oscar P.

Jag kommer att ta kontakt med samtliga inom kort för verifiering av adresser och liknande. Leveransen sker direkt via återförsäljare, skillnaden blir att jag betalar notan. Jag vet därför inte leveranstider eller andra detaljer i dagsläget. Det borde ju rimligtvis ta 2-3 dagar efter verifiering till knivarna är hos alla vinnare. Detta är första gången som jag gör på detta sätt, men det blir en gnutta billigare för mig att slippa betala frakten två gånger på varje kniv.

Till er som inte vann något så önskar jag bättre lycka nästa gång. Jag har redan nu förberett mig på ytterligare en Morakniv Giveaway. Denna gång hoppas jag på någon form av sponsring för att genomföra detta, men dom är inte så dyra att det ska bli några problem utan.

Vilken kniv det blir? Det avslöjar jag inte riktigt ännu. 😉

Hoppas Elias, Erik, Malin och Oscar alla får mycket nöje med sina nya och full-utrustade Kansbol. Som vanligt får ni gärna skicka in bilder, filmer och annat där ni använder knivarna, eller skriva ett mail om er upplevelse. Men som jag skrev tidigare så har detta inte fungerat speciellt bra tidigare, så det är inget krav denna gång. Jag hade däremot uppskattat att ni hör av er när ni får era knivar, så att jag vet att dom kommit fram ordentligt.

Tack till alla som varit med i denna Giveaway och håll ögonen öppna efter nästa, som blir inom snar framtid.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.