Jag håller på att fixa till koden på hemsidan just nu. Detta påverkar funktioner och stabilitet på hemsidan och jag är medveten om att sidan går ner i ungefär 1 minut ibland.

Jag tackar ödmjukast för alla som hört av sig, men detta ”fel” är helt normalt och ni behöver inte skicka in fler felrapporter till mig.

Inom dom närmsta timmarna så är allt tillbaka som det ska vara, plus att hemsidan kommer att fungera betydligt bättre. Jag slarvade lite igår när jag färdigställde temat, vilket orsakade instabilitet och lite olika sporadiska problem.

Jag vet exakt var problemen är, så det är strax avklarat. Jag håller dessutom på med nya färger och ljussättningar av temat, för att variera upp saker och ting. Detta kan orsaka att hemsidan ändrar utseende lite då och då. Detta är också helt normalt och ska inte rapporteras. =)

Ha en trevlig kväll.

Categories:

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.