Victorinox Outdoor Master L

Jag har fått in två tips om min nästa outdoor kniv som bägge var Victorinox Outdoor Master. Dessvärre tror jag inte att detta är en kniv som jag skulle vilja ha ute i skogen. Visst står det Victorinox på kniven, men det är inte dom som tillverkat den. Faktiskt så är det närmaste en Victorinox Outdoor Master kommer till en Victorinox enbart själva namnet på knivbladet.

Jag har nu beställt två nya knivar, som kommer med start nu imorgon. När jag har testat dessa och känner att det är dags för lite nytt så kanske jag funderar på en Outdoor Master L, men bara om jag kan få tag på en för en billig peng, för den är väldigt dyr just nu.

Ha en trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 9 månader gammalt. Tänk på att 9 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.