man wearing black blazer

Utlottning 1 2023 – Kodknäckaren…

Så länge du inte är helt ny läsare på min blogg så känner du redan till mina sporadiska utlottningar. Jag har bestämt mig för att kora 3 st vinnare denna gång, men twisten är att jag inte bara kommer att ge bort prylar, som jag vanligtvis gör. Denna gång krävs det lite klurighet.

Jag lämnar ingen ledtråd just nu, men nedan hittar du en kod som tar dig vidare…. Varningens ord innan du börjar dock, det är inte lätt att klura ut denna. Frågan är om du är en kodknäckare eller någon som ger upp när det blir tungt. Vi får se. =)

Du behöver inga patenterade specialverktyg för att lösa koden, men du måste vara lite klurig. Allt är inte vad det verkar, trots att det kan verka uppenbart till en början.

Om det drar ut på tiden för mycket utan att någon hittar svaret så kommer jag att avslöja en ledtråd. Men just nu så är det bara dom klurigaste som har möjlighet att lösa detta. Utlottningen pågår tills alla hört av sig. Alla vinnare är förstås anonyma, som vanligt, men jag kommer att skriva ut förnamnet på alla vinnare ändå, så att du vet vad som gäller.

Lycka till!





Lycka till!

Hint 1: 18;5;22;5;18;19;5;0;20;8;5;0;3;15;4;5