Uppdateringsfest med Apple

Inte nog med att Apple släppt iOS 15 till iPhones, nu finns även uppdateringar till Watch OS och även MacOS. Det blir med andra ord mycket nytt som jag behöver tid för att smälta och prova. Tyvärr har jag inte hunnit med att göra några större upplevelser med iOS 15 ännu, så den recensionen lär dröja ett tag.

Det är helst enkelt för mycket nytt på det nya jobbet och jag har helt ärligt inte haft tid att tänka på annat än det.

Framåt helgen så ska jag försöka ta tag i hemsidan lite mer och presentera mina upplevelser med iOS 15, Apple Watch 8 och kanske även en liten titt på MacOS, om jag får tid över.

Jag ska försöka hinna blogga lite via telefonen under dagarna, för att underlätta när jag inte hinner skriva något efter jag slutar på kvällarna. Vi får se hur det blir med det. ?

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.