Uppdatering för den tidspressade!

Jag vet att jag många gånger är allt för skriv-glad när det gäller något som intresserar mig. Det är alltså inte helt säkert att man har tid att läsa ett helt inlägg innan det är dags att jobba eller göra något annat nyttigt.

Det är på grund av detta problem som jag nu presenterar en ny funktion på hemsidan. Förutom tydligare visning av kategorier och titel så går det även att se den ungefärliga tiden som det kommer att ta för att läsa inlägget. Detta är givetvis en uppskattning och det går inte att garantera den exakta tiden. Dessutom så tar mitt plug-in bara hänsyn till text och inte video och annat som kan finnas i ett inlägg. Jag hoppas ändå att det blir en fingervisning för den stressade.

Den mer uppmärksammande personen har också upptäckt att menyn är omdesignad. Jag fick in många klagomål på att menyn som fanns var lite för stor och gick utanför skärmen på datorer med lägre upplösning. Jag hoppas att den nya menyn kommer att fungera bättre. Om inte så är det bara att höra av sig, vilket jag vet att ni gör. ?

Arbetet med hemsidan fortskrider i bakgrunden, så bli inte förvånad om den helt plötsligt ser konstig ut, eller bara buggar ur. Jag är snart färdig med det nya utseendet, hoppas jag.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.