red check mark over black box

Tyck till om bloggen!

Jag har skrivit en liten notis här ovanför där jag vädjar till mina läsare att tycka till om bloggen. Jag upplever att den börjat fungera bättre att läsa och redigera på mina enheter sedan jag tog bort allt vad som heter ”custom” från designen. Samtidigt är det ju inte min upplevelse av bloggen som är viktigast, det är mina läsares åsikter som väger tyngst. 💪

Det var någon dag sedan, så jag tänkte skriva ett inlägg så att ingen missar min vädjan och att förslagen fortsätter att regna in. 😊

För er som missat så skrev jag ihop ett litet formulär där jag har några snabba frågor rörande den nya designen, men även frågor om innehållet och lite annat som mina läsare kan besvara. Det behövs ingen information i övrigt och hela ”undersökningen” är anonym. Den tar mindre än två minuter och det skulle vara en stor hjälp om så många som möjligt hör av sig.

Jag vet att mina ”stammisar” hör av sig snabbt, men jag skulle även gärna vilja höra från dom som råkat hitta min hemsida av en slump också. Allas åsikter är intressanta och målet med det hela är förstås att göra bloggen ännu bättre och roligare att läsa.

För att komma till formuläret så kan du klicka här.

Tack på förhand för hjälpen! 😊