bonfire

Två nya knivar på ingång…

Efter mycket eftertanke och grunnande så blev det till slut två nya knivar som ska testas inom kort. Jag kunde inte bestämma mig om jag ville ha en bushcraft kniv, eller en ”beater” för tyngre uppgifter, så det fick bli två knivar.

Den första som ska testas blir en gammal klassiker, Cold Steel SRK. Man kan säga att detta är förlagan till Fällkniven S1/A1 modellerna. Tillverkad i SK-5 kolstål och med ett rykte om att tåla hård användning utan att svika. Vi får se.

Cold Steel SRK SK-5

Den andra kniven som kommer att testas och presenteras om 1-2 veckor är Real Steel Bushcrafter III med convex egg. Det blir spännande att testa just denna kniv, eftersom den varit på min radar en längre tid. DBK (Dutch Bushcraft Knives) har pratat gott om denna kniv, så jag hoppas på att den levererar.

Real Steel Bushcrafter III Convex

Ni som är intresserade kan se fram emot några dagar med tester, recensioner och annat smått och gott. Det känns som en evighet sedan jag var ute i skogen och testade knivar, så kanske är det jag som ser mest fram emot dessa nya tillskott i min arsenal.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.