Testpiloter för live sändning… Passa på!

Idag har vi testkört utrustningen för live sändningen av SM i styrkelyft som går av stapeln 25 februari 2012 här i Jokkmokk. ITPiraten.se står för den största delen av utrustningen och därför är det viktigt att allt fungerar som det ska.

Vårt preliminära test av utrustningen visade ett väldigt bra resultat, men eldprovet kommer att ske den 23 februari, då allt ska riggas på allvar.

När vi börjar med test av livesändningen så behövs testpiloter. Dessa ska prova bildkvalité, ljud och snabbheten i vårt live system. Om du är intresserad av att vara en av testpiloterna så går det bra att höra av sig till media@itpiraten.se.

Du kan befinna var som helst i världen och är inte begränsade till Sverige. Vi är intresserade av testpiloter från alla möjliga ställen. Detta ger oss en bättre översikt om hur tekniken fungerar på olika anslutningar och datorer.

När det är dags för testsändningen så kommer du att få ett meddelande med en länk som du helt enkelt klickar på för att se sändningen. Om du finner något fel eller är missnöjd med kvalité på bild eller ljud, så skickar du helt enkelt ett mail till media@itpiraten.se så ska vi ordna till det.

Förutom detta så kommer våra testpiloter att få access till live sändningen den 25 februari direkt när allt är riggat, istället för att vänta på en officiell länk.

Tack på förhand för din hjälp som testpilot.