Surfplatta på gång?

Jag har suttit en längre tid och tittat på olika surfplattor. Men då jag nu har installerat Ubuntu på min netbook inser jag att en surfplatta bara blir långsammare och tråkigare att använda.

Om priset på surfplattorna hade varit mer ”down to earth” så hade jag nog köpt en i dagsläget, men jag känner att dom är väldigt övervärderade. Dom har ju trots allt en långsam processor, begränsat med utrymme och begränsat med applikationer tillgängliga.

Möjligheten att arbeta och göra något vettigt med en surfplatta är väldigt liten. Dessutom behöver man ett tangentbord för att kunna skriva i vettig hastighet på en surfplatta. En ASUS Transformer med tangentbord var mitt mål, men efter att ha läst om dess tråkiga tangentbord och buggiga programvara så undviker jag för närvarande den lösningen.

Jag har trots allt 3 st notebooks som är fullt fungerande, så jag känner att det får räcka för tillfället.

Ha en bra dag och trevlig kväll.