Statistik för 2011

Jag tänkte skriva hur stolt jag är över att ITPiraten.se lyckats få 1.2 miljoner besökare på ett år, men då jag tittade lite i statistiken så visade det sig att besökarantalet var 1.6 miljoner(?).

Med denna utveckling så måste jag nog börja leta mig efter ett snabbare webbhotell, för i dagsläget går det lite långsamt att få ”en syl i vädret” när man ska blogga lite. På grund av nedladdningar som är mycket trafikerad just nu så hinner inte riktigt servern med alla requests. Hurvida det är något fel på koden på ITPiraten.se eller om det verkligen är mitt hosting företag som har problem låter jag vara osagt i dagsläget.

Det genomsnittsliga besökarantalet i år har stigit med över 1000% jämfört med januari förra året, ändå har vi bara varit 12 dagar i denna månad ännu. Slutsumman kommer i februari.

Jag, Sara, Elvis och Axel tackar alla besökare och lovar att det ska hända nya saker under 2012. Redan nu smider jag planer för nya tjänster och avdelningar. Min enda begränsning just nu är just servern. Eventuellt ska jag försöka inhysa ITPiraten.se på ett lokalt ”hotell”, för att få bättre kontroll och överblick.

Än en gång. Tack för att ni besöker ITPiraten.se och tveka inte att höra av er om det är något ni funderar över.

Ha en trevlig natt.