pexels-photo-285814.jpeg

Snart blir det nytt. Igen.

För ett tag sedan så startade jag upp UrbanEDC.se, en blogg om enbart EDC med tips och annat som kunde vara intressant för mina läsare. Det visade sig rätt så fort att många helt enkelt föredrar att använda urbanfjellstrom.se istället och inte alls är intresserade av EDC.

En rätt så betydande miss från mitt håll alltså, eftersom jag trodde majoriteten var intresserade av just EDC. *DOH*

Nu har det faktiskt gått så långt att jag funderar på att slå ihop allt till en och samma hemsida igen. Hur detta rent praktiskt ska fungera vet jag inte just nu, men jag ska nog hitta på en lösning som fungerar.

Detta beslut har inte kommit ”ur luften”, då jag sett bevis i statistiken redan från början. Det som varit den avgörande faktorn beror på att jag inte har tid att skriva och underhålla två hemsidor, samtidigt som jag ska bolla ett mer än heltidsarbete och familjen utöver detta. Att få allt under ”samma tak” betyder alltså att jag får mer tid att skriva och gorma med denna hemsida.

Jag ska klura på hur det ska fungera att slå ihop hemsidorna till en i helgen. Vi får se hur det går. Önska mig lycka till. ?

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.