Slims.se – Din Victorinox partner!

Jag brukar ibland få in frågor som rör var man köper tillbehör till sina Victorinox verktyg. Detta har varit ett gissel, då jag inte riktigt haft något bra svar på dessa frågor. Ibland kan man hitta en fjäder hos en återförsäljare, ibland en tandpetare hos någon annan. Det är i princip omöjligt att hitta rätt bältesfodral till en specifik modell någonstans. Det har egentligen inte funnits något definitivt svar på frågorna som ställts vilket gjort mig frustrerad.

Dom som hör av sig har allt för ofta råkat bryta av tandpetare och pennor, böjt pincetter eller nålar. Men jag har även fått in frågor som rör skadade handtagssidor på Victorinox Swiss Army Knivar. Jag, om någon, förstår frustrationen när något sånt händer. Ens Swiss Army Knife känns inte komplett utan dessa tillbehör och den känns mindre bekväm om sidorna är repiga eller spruckna. Det är ett väldigt trist scenario, men nästan outhärdligt om man är noga med att vårda sina verktyg på rätt sätt.

Jag är så lycklig över att ha hittat det perfekta stället att handla på och äntligen kan jag svara med säkerhet på dessa frågor. Slims.se är en fantastisk webbutik med gediget utbud av prylar för alla som gillar Victorinox produkter. Men dom är inte en webbutik i mängden, det finns nämligen bara ett ställe i Sverige där man kan få tag på i princip alla reservdelar till Swiss Army Knife och det är Slims.se. Rätta mig om jag har fel, men väldigt mycket letande säger mig att jag har rätt i det jag skriver.

Slims.se har inte bara Sveriges största utbud av Victorinox Swiss Army Knife och tillbehör, dom har även mängder av övriga produkter för Outdoor och EDC. Knivar, multiverktyg, kläder och hundratals andra saker. Beställningar är snabba och priserna är riktigt bra. Till och med deras logga (som finns högst upp) är trevlig.

Men inte nog med att det finns produkter som du troligen inte hittar någon annanstans i Sverige, man bemöts av väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam support om detta behövs av någon anledning. Dessutom kan man även titta in på EDCbloggen.se, som presenterar nyheter och annat intressant som rör just webbutiken Slims.se. Finurligt och praktiskt på alla sätt.

Kort och gott kan jag säga att om du gillar att läsa min blogg, älskar skog och vildmark, håller på med Bushcraft, är såld på EDC eller bara gillar att campa, då finns det säkert produkter på Slims.se som du inte vill missa. Om du dessutom är såld på Victorinox, tja, då finns det garanterat något du vill ha där.

Titta in på Slims.se och kolla in utbudet. Om du beställer något baserat på det jag skrivit så får du gärna hälsa från mig. Jag behöver allt erkännande jag kan få. ?

En annan sak jag vill tillägga, innan någon kommenterar. Detta är INTE en betald marknadsföring för Slims.se. Jag har inte fått någon som helst kompensation eller produktutbyte för att jag skriver positiva saker om dessa. Slims.se har INTE varit i kontakt med mig för att jag ska marknadsföra deras butik eller tala gott om några aspekter i deras verksamhet. Det enda jag har gjort är att beställa produkter och tillbehör till mina Victorinox multiverktyg, så det är 100% mina egna åsikter och tankar som går att läsa här.

Dom som känner mig vet att det är så, men jag tänkte ändå skriva detta så att nya läsare inte misstar detta inlägg för en annons. Jag vet att jag låter väldigt positiv ibland. Ber om ursäkt för detta men står för vad jag skriver. ?

Ha en bra dag!