Passion att planera

Jag har börjat inse att jag verkligen älskar att planera. All typ av planering fungerar på något sätt som meditation för mig. Jag rensar tankarna på allt annat och fokuserar på att skapa idealet. Sedan jag var liten har jag funderat ut mitt perfekta bröllop, mitt perfekta hus, min perfekta familj och de mest otroliga festerna… Sen blir det tyvärr sällan något av det hela, då jag varken har ekonomin eller modet att våga ta steget fullt ut… Kanske inbillar jag mig att jag blir besatt om jag väl får igenom min vilja 😉

Nu fokuseras det mest på vår lägenhet som skriker efter ett rejält ansiktslyft. Tv-rummet börjar förvandlas till en dröm, sovrummet likaså. Köket, hallen och Axels rum bearbetas i mitt huvud… Vi kommer få kommunens häftigaste lägenhet!

Om någon har tips på bra inredningsbutiker etc, hör gärna av er! Jag är ute efter allt från färgglada barnmöbler till gamla rokokostolar!

Notera att detta inlägg är 11 år gammalt. Tänk på att 11 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.