Passion att planera

Jag har börjat inse att jag verkligen älskar att planera. All typ av planering fungerar på något sätt som meditation för mig. Jag rensar tankarna på allt annat och fokuserar på att skapa idealet. Sedan jag var liten har jag funderat ut mitt perfekta bröllop, mitt perfekta hus, min perfekta familj och de mest otroliga festerna… Sen blir det tyvärr sällan något av det hela, då jag varken har ekonomin eller modet att våga ta steget fullt ut… Kanske inbillar jag mig att jag blir besatt om jag väl får igenom min vilja 😉

Nu fokuseras det mest på vår lägenhet som skriker efter ett rejält ansiktslyft. Tv-rummet börjar förvandlas till en dröm, sovrummet likaså. Köket, hallen och Axels rum bearbetas i mitt huvud… Vi kommer få kommunens häftigaste lägenhet!

Om någon har tips på bra inredningsbutiker etc, hör gärna av er! Jag är ute efter allt från färgglada barnmöbler till gamla rokokostolar!