woman in white shirt showing frustration

”? och saknade bilder?”

Jag har fått in en läsarfråga som rör varför det finns frågetecken efter flera meningar på gamla inlägg. Detta är ett problem jag känner till och beror faktiskt på att jag använt smiley-koder som inte längre är giltiga. Istället för 😄 så blir det ”?”, eftersom koden inte känns igen. Jag ber förstås om ursäkt för detta, men samtidigt har jag inte tänkt spendera timmar på att redigera alla inlägg med detta problem. Det bästa jag kan göra är att informera om varför det är så.

Ett annat problem är förstås att det saknas bilder på vissa inlägg. Detta är mest uppenbart när jag refererar till bilder som inte existerar, ungefär som ”se bilden ovan” och sedan finns det ingen bild. Orsaken till detta är att jag varit tvungen att rensa bort bilder när jag gjorde min senaste överflyttning. Bilderna fick helt enkelt inte plats på dom allra äldsta inläggen.

Jag gjorde ett försök att återskapa bilderna från en backup, men WordPress är inte så lätt att manipulera på detta sätt och vill ändå inte visa några bilder. Så jag gav helt enkelt upp och skippade bilderna på många, många inlägg. Jag har redigerat vissa inlägg manuellt för att tester och annat ska fortsätta fungera som det var tänkt, men det finns väldigt många inlägg som saknar bilder i dagsläget.

Mina nya inlägg har dock alla bilder och emoji-bilder som fungerar, så det är ju alltid något.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.