Nya låtar, om du missat.

Jag har lagt upp nya låtar under ”Min Musik”. Denna gång är det en parodi som handlar om Apple. En euro-dance version med en lyrik som kanske skulle ha varit minst dubbelt så bra. Dock var detta ett snabbt arbete för att testa om genren skulle fungera.

Den andra låten är ”Ballefjong”, som är precis så infantil och pinsam som den låter. Det är dock inte jag som skrivit lyriken till denna. Ursprunget är från 250 Kg Kärlek och låten med samma titel. Jag gjorde en lite mer country version av deras gamla låt och gillade faktiskt min version lite bättre.

Jag hittade lyriken på Internet under någon annans namn, men lyckades spåra den till 250 Kg Kärlek med hjälp av Apple Music, så man kan säga att jag inte visste vem som gjort låten eller hur den skulle låta innan jag färdigställt min egen version, vilket var ett spännande koncept.

Hur som helst. Håll till godo och ha en riktigt bra dag.