Nu introducerar jag ”Fyndlådan”

Inom EDC så är det väldigt vanligt att ens utrustning byts ut, optimeras och förnyas med jämna mellanrum. En nackdel som blir är att man får en massa saker som bara ligger och tar plats hemma, som man troligen aldrig kommer att använda igen.

Mitt förhoppning är att genom ”Fyndlådan” kunna sälja bort lite utrustning som hamnat på sidan om, så att jag dels ska få utrymme för nya investeringar, men även för att jag ska slippa ha saker liggande som kanske någon annan behöver eller har längtat efter att prova.

Det kommer upp en hel del knivar inom kort, men fram till dess så har jag lagt upp två av mina väskor till salu, eftersom jag misstänker att dom inte kommer att användas mer.

Titta in på ”Fyndlådan” genom att klicka på menyn högst upp eller genom att helt enkelt klicka på någon länk i detta inlägg.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.