Note 9 Guide: Custom Notifikationsfält

Då allt fler i min närhet börjar använda Note 9 så tänkte jag presentera en serie med guider, för att hjälpa alla att få samma snygga telefon som den jag håller i handen. I detta inlägg så ska jag förklara hur du modifierar navigationsfältet högst upp. Denna guide fungerar även för S9 och S9+.

SmartSelect_20181128-100615_Samsung-Experience-Home.jpg

Alla modifikationer är tillverkade av Samsung och är således helt säkra att installera. Dock behöver vi som inte bor i USA ”fuska lite” för att få igång dom.

Låt oss börja.

  1. Ladda hem QuickStar och installera den på din telefon. Använd en filhanterare (exempelvis ES File Explorer) för att installera filen, men den inbyggda filhanteraren i Note 9 fungerar säkert lika bra.
  2. När du laddat hem och installerat QuickStar så ska du installera ”Activity Launcher” genom att följa länken, om du inte redan gjort det tidigare. Kom sedan tillbaka hit.
  3. När ovanstående steg är färdiga så öppnar du Activity Launcher, välj ”All Activities” genom att klicka på rull-listan högst upp på skärmen. Vänta ett tag medan allt laddas…
  4. Sök upp ”QuickStar” genom att scrolla långt ned och klicka på den en gång.
  5. Nu ser du två olika rader. Tryck och håll inne på den som slutar på ”…QsTunerActivity” och sedan väljer du ”Skapa Genväg”.

Om allt är rätt så kan du hoppa till hemskärmen och leta upp genvägen som du nyss skapade och klickar sedan på den. Resten får du själv lista ut, eftersom det är rätt så självskrivet.

Lycka till.