Ni har väl inte glömt bort…

Ibland blir jag så fräck att jag lägger upp reklam för företag som jag verkligen gillar och trivs med. Kalla det vad ni vill, men det är faktiskt ren och skär marknadsföring vi pratar om. Dock är detta helt på mitt eget initiativ och har ingenting med företagen jag nämner att göra. Bara så att ni vet att det är frivilligt och inte något jag måste skriva, eller ens något som företagen i fråga har förväntat sig att jag ska skriva om dom.

Jag känner att det är viktigt att förklara detta eftersom det till 99% rör sig om betald marknadsföring när någon skriver något om en kniv eller ett företag. Jag är stolt att meddela att jag inte är en av dessa och allt jag skriver skrivs för att jag själv tycker så.

Det finns inte så många företag som jag handlar av regelbundet, men dom jag handlar av blir snabbt favoriter om dom bara är sig själva och levererar det jag beställt i tid och med bra service. Det låter ju självklart när man skriver det så här, men det är inte alltid självskrivet att man får varken saker i tid, eller ens den service man förtjänar.

Slims.se – Den otroligt trevliga butiken
Dom som följer min blogg vet att jag handlar mycket från Slims.se. Det är en av mina absoluta favoriter och av en självklar anledning. Här återfinns kunskap och personligt engagemang från ägare. I princip allt som finns till salu är personligen testat och därför är det lätt att se till att det man säljer är av högsta kvalité.

Slims.se har dessutom Sveriges största sortiment av Victorinox reservdelar och tillbehör, samtidigt som dom givetvis säljer mängder av olika modeller av detta underbara verktyg. Under 2021 så började nya och intressanta märken av knivar och EDC prylar att dyka upp på Slims.se, så det är alltid trevligt att strosa runt i deras online-butik och se vad som är nytt sedan sist.

Om du inte besökt eller handlat på Slims.se så rekommenderar jag varmt att du testar. Få företag har samma känsla för service och samtidigt kunskapen att hjälpa till om man behöver råd.

Lamnia.com – Gigantiskt utbud
Lamnia är en otroligt stor online butik som finns lokaliserad i Finland. Detta gör att leveranser kan bli lite längre än om man handlar från Sverige, men oftast inte så mycket att det blir jobbigt. Priserna är överkomliga, men definitivt inte det billigaste stället att handla ifrån. Dock kompenseras detta genom att Lamnia har otroligt mycket intressant och udda att handla.

Jag har personligen beställt knivar från Lamnia i många år och har aldrig haft några som helst bekymmer med dessa, så jag törs nog rekommendera detta företag till alla utan att skämmas.


Survivalstore.se
Ett företag som många har missat och kanske inte direkt känner är något för dom kan vara Survivalstore. Nu låter detta ju jäkligt konstigt att jag skriver om ett företag som detta, men faktum är att Survivalstore är ett bra företag med mycket intressanta prylar. Som namnet antyder så är dom speciellt inriktade på överlevnadsprylar, men dom är dessutom det enda företaget i Sverige som säljer Bark River knivar.

Om ni inte hört talas om Bark River innan jag skrev namnet här ovan så är det ingen idé att jag går in på några detaljer, men det är en tillverkare som har väldigt trevliga knivar.

Survivalstore är kanske inte det billigaste stället i Sverige, men samtidigt så är det generellt hög kvalité på allt dom säljer, så det är trots allt befogat med en lite högre prislapp.

Det var det…
Va? Inga fler företag som jag promotar genom detta inlägg? Nä, faktum är att jag bara ville lyfta fram dessa tre företag eftersom det är där jag handlat mest från under 2021. Om du är intresserad av övriga återförsäljare så har jag sammanställt allt i min ÅF Lista, jag rekommenderar att du tittar in där.

Min ÅF Lista uppdateras hela tiden, så om du tänkt köpa något så kan det vara en idé att kolla hur min senaste upplevelse var.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.