Möte med våra djur…

Idag har jag och familjen spenderat vår tid på Lycksele Djurpark och studerat våra Svenska djur på nära håll. Då det är synnerligen få besökare just nu, kanske på grund av Covid, så har djuren blivit lite bättre på att visa sig. Vi hade så pass tur att vi kunde titta närmare på alla djuren i Djurparken, förutom Bävern. Denna gnagare har ständigt undgått oss, trots att vi har som tradition att besöka Lycksele Djurpark varje år.

Jag har dessutom lyckats fånga några av djuren på bild, som jag tänkte dela med mig i galleriet här nedan.

Lycksele Djurpark är ett ställe som är väldigt trevligt och spännande för barnen att besöka. Det finns ju dessutom en avdelning där barnen får chansen att klappa getter och andra djur, vilket ständigt är en favorit hos mina egna barn.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen.