Mitt nya jobb.

Då var det klart och officiellt påskrivet, mitt nya jobb åt IT- och e-funktionen i Jokkmokk. Mitt nya jobb blir projektledare för utbyggnaden av fibernät i Jokkmokks Kommun. Yay. Det är inte före den 13 september som jag kan börja där, med tanke på min nuvarande anställning, men klart värt att vänta på nu när man vet att allt är färdigt och spikat inför framtiden. I helgen blir det dyr champagne för att fira, men just nu så är det bara att skynda att färdigställa allt på PEAB innan jag ska hoppa över till min nya tjänst.

Tack till alla som skickat lyckönskningar om arbetet, det hjälpte garanterat. Nu ska jag andas ut lite och försöka stressa ned ett tag.

Jag har halvt-som-halvt lovat mig själv en liten present om jag skulle få om jag fick det nya jobbet. Eftersom allt gick bra så kan jag avslöja att det är en ny kniv, men inte vilken kniv som helst. Vi pratar om världens tuffaste fällkniv. Nu blev du intresserad va? Mer avslöjar jag inte, eftersom jag kanske inte ens kan få tag på den i Sverige.

Jag återkommer med mer info när jag vet läget.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.