Maxpedition Neat Freak + Micro Pocket Organizer

När det gäller EDC och att ha ordning på sina prylar så är det märket Maxpedition som poppar upp i dom flesta huvuden. I fall fall på oss som vandrat djupare in i träsket som heter EDC.

Detta Amerikanska företag har tagit marknaden med storm, då dom ständigt levererar EDC lösningar som verkligen fungerar för dom flesta.

Neat Freak är en liten större lösning, för att kunna bära med sig ännu mer av dom saker man behöver till vardags. Den har mängder av olika fickor och fack, vilka rymmer mycket prylar. Trots sitt kompakta format.

Till exempel har jag, i min Neat Freak, följande prylar:

 • Handsprit
 • Batteripack
 • Lightning/USB-C kablar
 • En Civivi Odium fällkniv
 • En Victorinox Mini Champ
 • Ett slipstål
 • En extra telefon (iPhone)
 • Pennor
 • Torkdukar för glasögon
 • Solglasögon
 • Plåster
 • Huvudvärkstabletter
 • Magmedicin
 • Allergitabletter
 • Ansiktsmasker (Covid)
 • Vinylhandskar
 • Ficklampa
 • Tändstål
 • Pappersnäsdukar
 • Första förband kit
 • Glaskross

Trots detta så är väskan knappt halvfull och jag har 6 st fickor kvar som är helt tomma i den… Vad kan man säga. Den förtjänar definitivt sitt namn.

För att få ännu mer ordning på mina saker så har jag en Maxpedition Micro Pocket Organizer i min Neat Freak. Detta gör att jag sortera alla småsaker i den och använda mindre fickor till sånt, medan dom större sakerna hamnar i sina egna fickor i Neat Freak.

Se bilden här till höger för att se hur min Micro Pocket Organizer ser ut när den är öppnad. Trots att den är fylld med prylar som jag kan tänkas behöva så är den väldigt smidig och ryms faktiskt bra i en ficka på ett par Fjällräven byxor eller liknande.

Om man inte fyller den så mycket som jag gjort så får den plats i ett par rymligare jeans utan att det ser ut som att du försöker smuggla en limpa, om du förstår vad jag menar.

Micro Pocket Organizer ryms perfekt i en av fickorna på Neat Freak. Om du tittar på bilden som är ovanför den till höger, där du ser Neat Freak uppifrån. Längst ned till höger på insidan av väskan så syns Micro Pocket Organizers handtag, som gör att man enkelt kan fiska upp den ur Neat Freak, även med handskar på.

Då jag i mitt tidigare jobb var på avlägsna och långa projekt så kom hela detta kit till väldigt bra användning. I dagsläget när jag arbetar på kontor och med IT så ser det helt annorlunda ut än tidigare. Jag behöver egentligen bara min Micro Pocket Organizer och inget mer.

Om du är intresserad av att köpa väskor från Maxpedition så rekommenderar jag varmt Slims.se, som är experter på EDC och Maxpedition produkter. Här kan du även samla ihop mängder av smarta EDC lösningar då det finns det mesta i deras butik.