Long time no posts… Eller något liknande.

Nu är det väldigt länge sedan jag skrev något intressant på ITPiraten.se. Detta är dock inget undantag, utan enbart en uppdatering om vad som händer och sker ”bakom kulisserna”.

Låt oss börja från början…

Ungefär en vecka efter att jag köpt min iPhone 6S Plus så tänkte jag montera mitt nya Catalyst skal, vilket gjorde att jag för första gången var tvungen att ta bort mitt skärmskydd av härdat glas, som varit monterad sedan första öppningen av förpackningen.

Döm av min förvåning när det går en tunn spricka från knappen på framsidan till ungefär övre volymkontrollen, fast mot vänster sida. Min telefon har aldrig tappats i backen, slagits mot något eller ens använts av någon annan än mig personligen. Ändå har jag på något outgrundligt sätt lyckats förstöra skärmen… Jag kan inte komma på när jag senast var med om detta.

Då det var en hårfin spricka så upptäckte man inte den så länge skärmen var påslagen, enbart när skärmen var svart och ljuset träffade rätt kunde man upptäcka den. Så, jag lät det vara.

Snabbspola en vecka framåt så började sprickan synas ganska rejält, ibland även med skärmen på och definitivt när skärmen var av. Jag började också känna av sämre respons och ibland irrationellt beteende i vissa appar. Men jag ville inte skiljas från min telefon, vilket gjorde att jag accepterade dessa fenomen och snart ansåg dom vara naturliga.

Ytterligare en vecka framåt så inser jag att detta inte är hållbart. Jag måste helt enkelt lämna in min telefon på reparation och acceptera nederlag till min värsta fiende, väntan…

Sagt och gjort så lämnade jag in telefonen och passade samtidigt på att köpa en ny backup-telefon i form av en Lenovo K5. En billig, men överraskande snabb telefon som faktiskt ”duger”. Målet är att göra en review på den inom kort, men då jag har mycket på jobbet just nu så verkar det aldrig finnas tid att sätta mig ned och skriva.

Så… Läget är väntan och jag hatar att vänta. Jag är bara en hårsmån från att gå in på Elgiganten och köpa en ny iPhone, medan jag väntar på min iPhone… =)

 

Ha en trevlig dag.