LG Cam Plus Review

image

När man första gången hör talas om LG Cam Plus så tycker man att det låter som en dålig idé. Men efter att jag nu fått chansen att prova denna ”LG Friend” på egen hand så har den blivit en permanent del av min telefon.

Men, det beror inte på att den ger mig extra kamera knappar, utan för att jag får ett extra 1200 mAh batteri. Detta gör att min LG G5 går från att ha 2800 mAh batteri till 4000 mAh. Visst blir den lite tyngre, men då telefonen från början känns i lättaste laget så spelar det ingen roll.

Det som blir fantastiskt är greppet. Med den extra tyngden längst ned på telefonen och med den ”gummi-liknande” baksidan på LG Cam Plus ger telefonen ett grepp som är minst 4 gånger bättre än original.

Personligen tror jag inte LG hade förväntat sig att LG Cam Plus minst omtyckta ”feature” är just kamera-knapparna och zoom-hjulet, som faktiskt känns flimsigt och löst. Jag misstänker att det är något fel på min, men jag ska höra med några andra som har LG Cam Plus också, för att få rätt på hur den verkligen ska kännas.

I övrigt finns det inte så mycket att säga. Att ha dedikerade kameraknappar är trevligt, men jag ser ingen större fördel att ha det jämfört med att trycka med tummen på slutar-iconen på skärmen istället.

Ha en trevlig kväll.