Läsarfråga: Vad tycker du om Windows Phone 7?

Det har ramlat in några frågor (som dessvärre förblev obesvarade, jag har inte haft tid att svara ännu) så jag tänkte skriva ett inlägg om detta på en gång.

Tyvärr har jag inte haft möjlighet att testa Windows Phone 7 och hade inte tänkt investera i en test-telefon före Nokia/Microsoft telefonen kommer. Jag har varit i kontakt med Microsoft och några andra tillverkare angående att få en test-telefon för att prova det nya operativsystemet personligen, men dessvärre har ingen varit villig att erbjuda detta.

Trots detta är jag inte negativ till WP7, eller rättare sagt 7.5 vilket är den senaste versionen som troligen kommer att levereras med Nokia/Microsoft telefonen. Jag har heller inte varit inne och läst eller undersökt närmare vilka fördelarna med det nya mobila operativsystemet är, men då jag följt Microsofts produktutveckling med nya Windows 8 så förstår jag att alla pusselbitar kommer att falla på plats inom kort.

När jag får chansen att testa operativsystemet ”in-depth” så kommer att jag återkomma med en review på även denna uppstickare.

Ha en bra dag.