Läsarfråga: Säljer du knivarna?

Emil frågar
Jag satt och läste dina ”efter en tid med”. Du skriver att Fällkniven A1 är en permanent installation i din arsenal men sedan sålde du den typ dagen efter. Jag undrar bara om du tänkt sälja alla dina knivar och sluta med bushcraft?

Svar
Hej Emil.

Jag förstår att den handlingen kan verka lite förvirrande för dom flesta. Orsaken till att jag säljer bort några av mina knivar ( jag har många) är att jag håller på att investera i nya knivar. Det är en ny sommar på väg och därför är det dags att ta an några nya knivar som ska testas.

När det gäller just min Fällkniven A1 så blev den såld på grund av att jag har en Fällkniven A1 PRO som ligger och väntar på att testas. Då den ena är en ”uppgradering” över den andra så känns det onödigt att ha två likadana i min arsenal. Jag hoppas bara att A1 PRO kommer att prestera lika bra som min gamla A1:a, trots att den är tyngre.

När det gäller att sluta med Bushcraft så är det ingenting jag planerat, tvärt om så kommer jag att fokusera mer och mer på vildmarksliv och överlevnad. Det kan faktiskt hända att min fokus skiftas från knivar och recensioner till guider och ”tips och trix” för dom som vill börja återgå till naturen.

Hoppas att detta var svar på din fråga. Om inte så är det bara att kommentera, skicka en ny fråga eller röksignaler, så länge du bor i närheten. =)