Läsarfråga: Rengöra AirPods Max? (Uppdaterad)

Per frågar: Hur kan man rengöra sina AirPods Max på bästa sätt. Jag vill ogärna förstöra dessa då dom kostade en hel del. Tack på förhand.

Svar: Hej Per.

Enklaste sättet är att följa Apples råd, som du hittar på Apples hemsida. Personligen så har jag inte rengjort mina AirPods Max, så jag kan inte ge några personliga tips. I alla fall har jag inte rengjort öronmuffarna, allt övrigt (metall/gummi) har jag rengjort med isopropanol 70%.

Det är dock kanske dags, eftersom jag använt dessa i många, många timmar nu. Jag får helt enkelt göra ett försök och sedan återkomma med resultatet. Vad kan gå fel… =)

Ha en riktigt bra dag och jag hoppas att detta var lite till hjälp i alla fall.

Uppdatering: Jag kollade runt lite på nätet och hittade flera som använt tvättmedel och vatten, men även dom som provat frysa kuddarna (inte hörlurarna) i frysen under några timmar. Att frysa förstör ju enbart dålig lukt och liknande, det hjälper inte om du fått smuts på dom. Det kan vara värt ett försök?