Läsarfråga: Ladda ned från Youtube med iOS?

Martin undrar: Hur gör jag för att enklast ladda ned från YouTube? Jag är less på reklam och dynga via dom gratisalternativ som finns online! Hjälp!

Svar: Detta är en fråga som är ständigt återkommande och faktiskt något som många undrar över. Med iOS är det faktiskt enklare än med Android att ladda ned från YouTube. Det finns en app som heter ”Private”, vilket är en webbläsare speciellt anpassad för att ladda ned online saker som videos och musik.

Den fungerar inte bara på YouTube, utan även på i princip alla andra hemsidor som erbjuder strömmande innehåll. Man ges även möjligheten att ändra filformatet på nedladdningen i ”realtid”, vilket gör att man kan ladda ned en ljudbok från YouTube och få ned den till MP3 på telefonen/plattan direkt. Inget behov att konvertera i efterhand.

Jag har aldrig behövt något annat program för att ladda ned innehåll, så där tar mina tips slut. Så, lycka till och ha en bra dag. =)

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta senare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

februari 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.