Läsarfråga: Förköp på iPhone 13…

Mats frågar: Hej Urban. Har du förbeställt en iPhone 13 nu? Vilken modell blev det? Kommer du att recensera den på din hemsida?

Svar: Hej Mats.

Det var en väldans många frågor som kom på en gång. Jag ska försöka svara på dom kortfattat.

För det första har jag INTE förbeställt en iPhone 13. Jag föredrar att köpa mina telefoner från MediaMarkt och kommer därför att vänta tills dom får in den i lager. Jag har egentligen inte bråttom att byta telefon, om jag ska vara helt ärlig. Då jag redan har en iPhone 12 Pro Max så känns det inte så motiverande att byta till en ny, du förstår säkert.

Angående vilken modell det blir så lutar jag åt en iPhone 13 Pro, istället för en Pro Max. Orsaken är att jag vill gå ned lite i vikt och storlek denna gång. Jag kommer dock att klämma och känna på bägge innan jag bestämmer mig, så ingenting är färdigt ännu. Orsaken att jag inte är säker på min sak beror på att dom nu är lite tjockare och tyngre än tidigare. Min 12 Pro Max är på smärtgränsen till vad jag anser att en telefon får väga. Den är en riktigt tung telefon.

Till sist kan jag säga att jag definitivt kommer att recensera den på min hemsida, det kan du vara lugn för. ? Jag kommer dock inte vara först ut, men jag kommer att vara den där som skriver för mycket för att du ska vara intresserad hela vägen. Räkna med recensioner, inlägg och kritik där det behövs.

I grund och botten är jag mest intresserad av iOS 15, som kommer att vara en ”gamechanger”, oavsett om man har iPhone 12 eller 13 i handen, det är jag säker på. Men som sagt så behöver du inte sitta och vänta på att jag ska vara först ute, jag väntar nog ett tag innan jag gör slag i saken.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.