Långsam nyhetsdag…

Jag sitter och funderar vad jag ska skriva om ikväll, men jag kommer ingen vart med tankarna. Jag sneglar lite på Googles presentation av Pixel 6 och Pixel 6 Pro, men det är ingenting som får mitt ögonbryn att höjas. Det enda jag reflekterade över var hur tråkig och trist presentation Google hade.

Presentatörerna står helt stilla, stirrar rätt fram och läser från en teleprompter hela tiden. Allt känns oinspirerat och tråkigt. Det är samtidigt konstigt att ett företag som Google inte satsar mer att ”hypa” deras produkter för konsumenterna. Troligen beror det på att dom inte räknar med att få igen något på denna investering, eftersom Pixel telefonerna inte direkt tillhör majoriteten av sålda telefoner på marknaden, rent historiskt.

Samtidigt som jag tittar på denna presentation så kan jag inte undgå att känna att Apples presentationer, med visuella effekter som matchar den bästa av Marvel filmerna, är otroligt inspirerande och upplyftande i jämförelse. Dom har alltid ett budskap och information som leder någonstans. Google tar helt enkelt ut en fotograf på scenen som får säga ”Jo, jag tycker att den är bra på att ta bilder”, och sedan hoppar man till något annat. Sjukt tråkigt.

Men i övrigt så finns det inte mycket att säga. Jag önskar att jag hunnit ut i skogen i helgen, men det var inte fallet. Nu snöar det väldigt mycket och blåsten gör att det enda jag skulle kunna göra ute just nu är att iscensätta ett överlevnadsscenario. Vilket kanske är en tanke.

Hur som helst. Ha en trevlig kväll så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 2 år gammalt. Tänk på att 2 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

juni 2023
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.