Klarna, så klart!

Idag var jag tvungen att kontakta Klarna, eftersom mitt paket med mitt tactical sikte till pistolen ramlat genom DHLs fingrar. Jag var lite orolig eftersom i paketet så ligger det en faktura som ska betalas. Knappt en minuts väntetid och sedan tog det ytterligare 2 minuter innan allt var löst.

Klarna skulle själva ta kontakt med butiken jag handlade ifrån och skickar en räkning till DHL för paketet dom tappade bort. Helt fantastiskt smidigt måste jag säga. Jag trodde faktiskt att fakturan skulle betalas och att jag sedan skulle sitta och vänta på att få tillbaka pengarna i efterskott. Det enda Klarnas kundtjänst sa var: ”Du ska ju inte betala något, du har ju inte fått några varor. Vi fixar det och du behöver inte oroa dig för någon faktura.”

Klarna får nu 5 av 5 ITPoäng och deras kundtjänst får samma betyg!

Ha en trevlig kväll.

Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Tänk på att 12 år är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.