tops of coniferous trees in woods

Kan det vara sant?

Det började redan igår… Solen tittade fram och värmen spred sig över den annars frusna backen. Nu är sommaren kanske äntligen här. Jag vet att jag inte ska ta ut något i förskott, men det verkar inte bättre.

Sarkasm åt sidan så är det faktiskt väldigt trevligt att äntligen kunna ta av sig ulltröjor och känna varma vindar mot kinden. Humlorna har börjat surra och skogen lockar med sin förföriska stillhet. Nu är det dags att ladda själens batteri och börja visas ute i naturen, för hela familjen.

I och med mitt byte av jobb så hamnade naturen dessvärre väldigt avsides ett tag, trots att jag i princip bor ute i vildmarken så blev det svårt att hitta tid att vistas där.

Långledigheten som kommer strax varar nästan en hel vecka, vilket ger mig ett ypperligt tillfälle att packa ihop lite saker, vässa knivarna och bara vara ute i naturen.

Jag ska försöka ta lite mer bilder och samtidigt testa lite knivar som ligger och väntar på att få användas. Främst kommer jag att fokusera på att njuta av tiden dock.

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi snart igen.

Notera att detta inlägg är 10 månader gammalt. Tänk på att 10 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.