Jokkmokk Outdoor – Lite mer information / reklam

I min nya serie där jag nämner företag i Jokkmokk som faktiskt gör en skillnad så har vi kommit fram till Jokkmokk Outdoor. Det här företaget representerar den sista anhalten innan vår riktiga vildmark. Här finns också allt för den som är intresserad av vandring, camping och uteliv.

Dom har nya lokaler som invigdes nyligen och innehar titeln ”kanske Norrbottens mest intressanta öppettider”.

Dom öppnar klockan 10, varje dag. Dom stänger på kvällen när det varit mer än 15 minuter mellan kunderna, vilket jag tycker är rätt så unikt. Snacka om service för såväl boende som turister, som kanske behöver utrustning eller kläder för fjällvandringen eller för att göra campingen till en succé.

Det är heller inte sällan man tar en kvällspromenad och inser att Jokkmokks Outdoor fortfarande har öppet, 23:00 på kvällen… Helt fantastiskt innovativt och spännande.

Trots att man kan tro det så är Jokkmokk Outdoor inte fokuserade på något specifikt märke. Dom har en uppsjö med olika produkter, i alla möjliga prisklasser. Detta gör det lätt att hitta det man letar efter, även om det kan ta en stund att gå igenom deras massiva utbud.

Dom är dock stora säljare av Aclima kläder, Morakniv och andra världskända märken. Detta är utan tvekan en trevlig överraskning för alla som turistar i våra breddgrader och vill få tag på kända världsmärken för att vara säkra att få den kvalité som dom kräver.

Samtliga bilder i detta inlägg är tagna på Jokkmokk Outdoors nya lokaler i Jokkmokk. Här nedanför finns ett galleri för den som vill se mer bilder.

Det kommer kanske inte som en överraskning, men jag är varken sponsrad, har fått någon som helst ersättning, eller har en pistol riktad mot mitt huvud för att skriva det jag skriver. Allt kommer från egna erfarenheter och upplevelser, som vanligt.

Med det så avslutar jag min information om Jokkmokk Outdoor och hoppas samtidigt att jag inspirerat någon som turistar eller passerar Jokkmokk att titta in och se om dom hittar något intressant och användbart här.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer

Lämna ett svar