Jag håller på med en grej…

Det som intresserar mina läsare mest är bushcrafting och uteliv, det är uppenbart. Jag är dock en så ”ofokuserad” person att jag ständigt kommer in på saker som inte har med detta att göra. Många gånger handlar mina inlägg om teknik, vardagsprylar och tester av allt möjligt. Detta har gjort mina läsare upprörda, vilket jag förstår.

Med detta i åtanke så har jag en liten plan… Jag ska inte avslöja just nu vad den handlar om, men jag tror att mina läsare kommer att bli positivt överraskade och väldigt nöjda. Jag hoppas det i alla fall. Kontentan är att jag behöver mer fokus, mindre lull, vilket jag kanske kan erbjuda inom kort.

Det låter konstigt, jag vet, men det är betydligt enklare än vad du tror. Vad jag menar med det är att du inte ska få upp förhoppningarna att jag kommer att lösa ett stort problem, utan att jag helt enkelt har en idé och att jag håller på med en grej…

Jag återkommer när jag har mer att berätta.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.