iWalk – Inget jag rekommenderar

Jag skrev tidigare om min nya iWalk powerbank med inbyggd laddare för Apple Watch. Nu tänkte jag uppdatera mina läsare om min erfarenhet angående denna powerbank och kortfattat kan man säga att detta är en produkt som jag inte rekommenderar.

Jag hamnade faktiskt i en situation där jag genuint hade behov av att ladda min Apple Watch, vilket visade sig ta ungefär 2 timmar från 15% till 90%. För er som inte har en Apple Watch så kan jag berätta att med en normal laddare så tar det ungefär 30 minuter att göra samma sak. Dessutom så halverades effekten på powerbanken.

Ungefär 4 timmar senare så behövde jag ladda telefonen också, vilket jag glömt att göra dagen innan. Här tog strömmen slut i powerbanken och min telefon fick ungefär 40% laddning… Pissigt resultat, helst när den utlovade effekten är 9000 mAh.

I grund och botten så har detta batteripack samma effekt som alla andra Kinesiska piratkopior och även om den fungerar att ladda med i nödfall så är den ändå ett slöseri med utrymme i min EDC väska. Jag har nu åter satt in min no-name powerbank i väskan och slängt in en Lightning kabel och en laddare för klockan. Det är något som jag vet fungerar och jag kan lita på när jag behöver ström.

Så. Om du tittat närmare på denna ”uppfinning” så kanske du ska titta på någon annan tillverkare istället. Det finns liknande lösningar från andra, men ingen hade lika hög effekt (på papper) som iWalk. Eftersom det bara var en lögn så är det ju ändå lika bra att köpa en mindre och smidigare.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.