iPhone 14 Pro – Hur mycket snabbare?

Jag har fått in flera läsarfrågor som rör hur snabb en iPhone 14 Pro är jämfört med andra, icke-Apple, telefoner på marknaden. Eftersom jag slutat testa telefoner med Android så kan jag inte svara på den frågan specifikt. Jag kan dock avslöja att om du sitter med en Android telefon i handen så är chansen väldigt stor att din telefon inte är lika snabb som en iPhone 14 Pro.

Hur jag kan säga det? Vilken fräckhet! Faktum är att den snabbaste (serietillverkade kommersiellt tillgängliga) Android telefonen på marknaden just nu (i skrivande stund) troligen är Samsung S22 Ultra. Rätta mig gärna om jag har fel. Denna fick på nöten av iPhone 13 Pro som släpptes för ganska exakt ett år sedan. I och med att iPhone 14 Pro är snabbare än föregångaren, så behöver vi inte prata mer om detta. ☺️

Spelar det någon roll? Nä, det gör det inte. Så länge du inte har en iPhone som är flera generationer gammal, så kommer du inte att märka någon speciell skillnad. Istället för att fokusera på hur snabb en telefon är så kanske vi slutligen kan lugna oss och fokusera på vad en telefon kan göra istället.

Apple har inte legat på latsidan när det gäller funktioner, det vill jag lova. I och med iOS 16 så presenterade Apple mer än 400 nya funktioner och förbättringar i operativsystemet. Om du vill få detaljerad information om vilka dessa är så finns det en film på YouTube som förklarar dessa, i närmare 2 timmar. 😉

Bara för att inte slösa med någon fler läsares tid så kommer jag inte att besvara fler önskemål om hastighetstester på iPhone 14 Pro, eller jämförelser med Android telefoner. Låt oss säga att den är snabb och att det räcker så. 👍

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.