woman in brown dress holding white plastic bottle painting

Det händer ingenting just nu, eftersom jag varit hemma i över en vecka och vårdat två Covid sjuka barn. Eftersom det är fredag idag och man börjar slappna av, så åkte jag själv på det och testades positivt för en stund sedan.

I mitt fall så verkar det inte bli lika intensivt som för mina barn, som båda kräktes och fick väldigt hög feber. I och för sig ska man inte ta ut vinsten i förskott, eftersom man inte vet hur kroppen kommer att reagera. Det enda som hänt hittills är att jag fick lite ”kli i halsen” och kände mig lite groggy och matt.

Vi får se vad som händer och om man klarar sig från dom värsta sviterna i alla fall. Man har ju hört skräckexempel som jag verkligen inte vill råka ut för.

Vad jag egentligen ville säga med detta är att jag ska ta det lite lugnt och sitta i sängen framför TVn och försöka återhämta mig i helgen. Det blir med andra ord inga nyheter eller roliga inlägg på hela helgen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen, förhoppningsvis. ?

Categories:

Tags:

Comments are closed

november 2022
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.