woman in brown dress holding white plastic bottle painting

Inte mycket nytt här…

Det händer ingenting just nu, eftersom jag varit hemma i över en vecka och vårdat två Covid sjuka barn. Eftersom det är fredag idag och man börjar slappna av, så åkte jag själv på det och testades positivt för en stund sedan.

I mitt fall så verkar det inte bli lika intensivt som för mina barn, som båda kräktes och fick väldigt hög feber. I och för sig ska man inte ta ut vinsten i förskott, eftersom man inte vet hur kroppen kommer att reagera. Det enda som hänt hittills är att jag fick lite ”kli i halsen” och kände mig lite groggy och matt.

Vi får se vad som händer och om man klarar sig från dom värsta sviterna i alla fall. Man har ju hört skräckexempel som jag verkligen inte vill råka ut för.

Vad jag egentligen ville säga med detta är att jag ska ta det lite lugnt och sitta i sängen framför TVn och försöka återhämta mig i helgen. Det blir med andra ord inga nyheter eller roliga inlägg på hela helgen.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen, förhoppningsvis. ?

Notera att detta inlägg är 12 månader gammalt. Tänk på att 12 månader är en lång tid och att saker och åsikter kan och troligen har ändrats sedan dess. Använd gärna sök funktionen för att hitta nyare inlägg med samma ämne.

Categories:

Tags:

Comments are closed

mars 2023
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Produkter
Prenumerera på bloggen via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.