white and black robot toy

Inga fler formulär…

Den senaste tiden har jag blivit totalt överöst av reklam och annan dynga, eftersom robotar lärt sig att använda mina formulär på hemsidan. Alla försök att stoppa dessa illvilliga robotar har varit förgäves. Lösningen är dock väldigt enkel när man tänker på det… Jag tar helt enkelt bort alla formulär från hemsidan. Problemet löst.

Den sorts kommunikation som vi behöver, du och jag, kan lika gärna ske via e-post istället. Därför har jag lagt upp en liten information om detta under sidan ”Läsarfrågor/Kontakta” med den korrekta e-post adressen för att kommunicera med mig. =)

Notera att adressen som står där är en så kallad ”burnmail” från min sida. Jag kan alltså ändra adressen till vad som helst, om det visar sig att robotarna får tag på den också. På detta sätt kan jag vara steget före dom flesta problem som uppstår. =)

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.