Illuminati och andra hemliga organisationer…

Ok, vänta lite här nu. Har jag slutligen bestämt mig för att totalt tappa begreppet och börja bära foliehatt? Nä, så är det förstås inte. Men jag vill ändå göra er uppmärksamma att en ny säsong av ”Inside Job” har släppts på Netflix. Om du sitter och kliar dig i huvudet och inte riktigt hänger med vad det är, så kan jag avslöja att det inte är en dokumentär, utan en animerad/tecknad vuxenserie som handlar om det dagliga slitet med att i hemlighet driva världen utan att någon känner till det.

Jag såg första säsongen när den kom ut och har suttit på helspänn och väntat länge på att andra säsongen skulle släppas. Om du gillar serier som Family Guy, American Dad, Simpsons och/eller Bobs Burgers så bör du ta en titt även på Inside Job.

Ha en riktigt bra dag så hörs vi snart igen.